Обсяг/Розмір: 4 пакета x 250 г
У кавовій промисловості зазвичай виділяють чотири способи обсмажування:
- Сильне (або подвійне) обсмажування додає напою різкий, злегка гіркуватий смак пригорілості
- Повне обсмажування забезпечує менш гіркий смак без відтінку пригорілості
- При помірному обсмажуванні кави володіє багатим насиченим смаком без гіркуватого присмаку
- Легке (або слабке) обсмажування надає напою ніжний, м’який, вишуканий смак
- Кава натуральна мелена від Amway виробляється з кавових зерен подвійного обсмажування. Інші види кави виготовлені з зерен помірного і повного обсмажування.
При перепродажу продукту необхідно дотримуватися умов зберігання, транспортування, роздрібної націнки (для макаронних виробів) і реалізації відповідно до вимог чинного законодавства України та вимог виробника (зазначених на етикетці).
- Після ретельного обсмажування розчинну каву, мелений і «еспрессо» упаковують в герметичну вакуумну упаковку
- Рівномірно обсмажені зерна використовують в якості основи для всіх видів кави
- Напій на 100% виготовлений з натуральних кавових зерен сорту «арабіка»
- Кава містить кофеїн, надає м’яку стимулюючу дію
- Кави відрізняється низьким вмістом калорій, жирів і вуглеводів
- Дрібний однорідний помел, стійкий смак, колір і аромат
- Підходить для приготування напою будь-яким способом заварювання
- Можна використовувати як основу для приготування напоїв або десертів, для яких за рецептом потрібно кава
100% арабіка
Мелену каву слід заварювати гарячою водою. При цьому кількість води може змінюватись в залежності від смакових уподобань споживача. Переконайтеся, що використовуєте правильний кількість води; найпоширенішою помилкою є використання недостатньої кількості меленої кави. Для досягнення найкращого результату кави слід готувати при температурі 95-98°C, не доводячи до кипіння, протягом не більш 15-20 хвилин.
Після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці в щільно закритій оригінальній упаковці для збереження насиченого аромату і смаку кави.