+38 (098) 294 93 78
info@amway.in.ua
Графік роботи:

Пн-Сб 10⁰⁰ — 19⁰⁰

Nutrilite™ Вітамін D





Артикул
119797
Вага/об'єм: 90 таблеток * 15 мкг. (600МЕ)

15 мкг/600 МО вітаміну D2+D3
Дієтична добавка містить 2 природних джерела вітаміну D, що забезпечує прекрасне самопочуття, високий життєвий тонус, енергійність і сильний імунний захист.
  • Джерело D2 — поживні дріжджові гриби.
  • Джерело D3 — натуральний ланолін.

Як приймати?
Для дорослих: по 1 таблетці на день під час основного прийому їжі.
Тривалість приймання
30 днів.
Харчова (поживна) цінність

СЕРЕДНІЙ ВМІСТНА ДЕНЬ (1 ТАБЛЕТКА)% РДНС*
Вітаміну D15 мкг300

* % рекомендованої добової норми споживання
Склад:
Мальтодекстрин, стабілізатори (целюлоза мікрокристалічна, карбоксиметилцелюлози натрієва сіль тривимірна, гідроксипропилметилцелюлоза), вітамін D із дріжджових грибів 3 %, модифікований крохмаль, речовини, що запобігають грудкуванню та злежуванню (діоксид кремнію, жирні кислоти), цукроза, антиоксиданти (аскорбат натрію, альфа-токоферол), зволожувальна речовина (гліцерин), тригліцериди середнього ланцюга, холекальциферол, глазурувальна речовина (карнаубський віск).

Значення сонячних променів для людського організму переоцінити неможливо. Саме ультрафіолетові промені стимулюють синтез однієї з найважливіших сполук для реалізації цілої низки біохімічних процесів. Йдеться, звичайно, про вітамін D.
Цей вітамін просто необхідний нам, аби підтримувати стан здоров'я на оптимальному рівні. Тому важливо щодня забезпечувати його надходження у встановлених дозах. Дефіцит вітаміну D може викликати різні негативні наслідки, починаючи від різкої зміни настрою і закінчуючи ослабленням імунного захисту та в підсумку — розвитком досить серйозних недуг.

Завдяки вивченню впливу вітаміну D на стан здоров'я людини з кожним роком ми отримуємо все більше і більше інформації про його роль у нашому організмі.
Останні дослідження показали, що без достатньої кількості вітаміну D:


погіршуються кісткова і м'язова тканини;


знижується імунний захист. Зокрема, на сьогодні декількома великими науковими дослідженнями було встановлено зв'язок кількості вітаміну D в організмі людини і частоти й тяжкості перебігу низки запальних процесів та інфекційних хвороб;


порушується вироблення дофаміну, відомого як гормон мотивації та радості;


організму важче впоратися зі стресом і втомою;


шкіра швидше втрачає свою красу і молодість.

Географічне розташування нашої країни є причиною того, що всі ми тією чи іншою мірою страждаємо від нестачі сонячного проміння. Отже, нам просто не вистачає сонця для вироблення необхідної кількості вітаміну D.
Особливо гостро дефіцит сонця ми відчуваємо в осінньо-зимовий період, коли сонячних днів стає зовсім мало, а через низькі температури ми все частіше залишаємося в приміщенні. Унаслідок цього у більшої частини жителів нашої країни відзначається дефіцит вітаміну D.

До групи особливого ризику через брак цього цінного вітаміну (через дефіцит сонячних променів та недоотримання вітаміну D разом із продуктами харчування), входять:

-діти;
-жінки в період грудного вигодовування;
-люди похилого віку.

Найбагатшими на вітамін D є продукти тваринного походження. Серед лідерів — печінка, вершкове масло і молокопродукти, морська риба (особливо жирних сортів). З рослинних джерел цінного вітаміну варто відзначити дріжджі.